illusztáció

Tájékoztató az AIM Általános Biztosító Zrt. ”f.a.” felszámolásáról

2016. 09. 08.

Budapest, 2016. szeptember 08. – A Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. tájékoztatja az AIM Általános Biztosító Zrt. ”f.a.” érintettjeit, hogy a felszámoló benyújtotta a közbenső mérleget és mellékleteit az eljáró törvényszék részére, és a végzés jogerőre emelkedése után megteszi a szükséges intézkedéseket.

A felszámoló tájékoztatja a Tisztelt Érintetteket, hogy 2015. június 30-i fordulónappal elkészítette az AIM Általános Biztosító Zrt. ”f.a.” közbenső mérlegét és mellékleteit – ennek keretében a részleges vagyonfelosztási javaslatot –, melyet postai úton megküldött a regisztrált hitelezőknek.

A felszámoló a közbenső mérleget és mellékleteit 2015. augusztus 11-én benyújtotta jóváhagyásra az eljáró törvényszék részére.

A törvényszék a csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvényben (Csőd tv.) foglaltaknak megfelelően a közbenső mérleg jóváhagyásáról vagy elutasításáról végzésben rendelkezik, amelyet a regisztrált hitelezők részére közvetlenül postai úton megküld.

A felszámoló a szükséges intézkedéseket csak a végzés jogerőre emelkedését követően tudja megtenni.Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft.