illusztáció

Az állomány-átruházásra vonatkozó új pályázat a Quaestornál

2015.10.22.

Budapest, 2015. október 22. — A Quaestor felszámolója a mai napon közzétett egy új pályázati felhívást, amely az ügyfélvagyon kiadásának gyorsítását célzó állomány-átruházásra vonatkozik. A felszámoló az átruházni kívánt állománnyal kapcsolatos információk megismerése céljából adatszobát hoz létre. A pályázatok benyújtására 2015. november 24. napjáig lesz lehetősége a befektetési szolgáltatóknak.

A QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” felszámolója az állomány-átruházási eljárást nyilvános ajánlattételi eljárás keretében kívánja lebonyolítani, az új kiírás részletes szabályait a következő hirdetmény tartalmazza: Nyilvános ajánlattételi felhívás 2 [pdf]

A felszámoló az átruházni kívánt állománnyal kapcsolatos, személyes adatokat nem tartalmazó információk megismerése céljából adatszobát hoz létre, ahol a betekinteni szándékozó szolgáltatók 2015. november 2. napjától 2015. november 13. napjáig tájékozódhatnak. A pályázatokat a felszámoló 2015. november 24. napjáig várja.

A felszámoló emlékeztet arra, hogy ha a pályázat sikeresen zárul és az eljárás megvalósul, az ügyfelek abban való részvétele - ellentétes tartalmú nyilatkozatuk hiányában - automatikus lesz, továbbá az ügyfelekre nézve az állomány-átruházás további költséget nem keletkeztet.